LIIKETOIMINTAPALVELUT

MekaGroup Oy –yhtiön liikeidea on tarjota asiakkailleen seuraavia palveluita:

Monille Valtra-, MF-, Fend- ja Case- koneiden käyttäjille nk. kolmansissa maissa uusien vara- ja tarvikeosien hankkiminen rikkoontuneiden tilalle on kallista korkeiden hintojen vuoksi. MekaGroup tarjoaa tähän kätevän ja hinnallisesti kilpailukykyisen ratkaisun; tarjoamme tällaisiin koneisiin ja laitteisiin käytettyjä varaosia ja vaihtoehtoisesti kunnostettuja REMAN-varaosia.

Toimintamallimme:

Asiakas ilmoittaa meille tarvitsemansa varaosan tunnistenumeron, etsimme hänelle Suomessa tai muissa EU-maissa myynnissä olevan käytetyn osan tai vaihtoehtoisesti tarjoamme hänelle Remanin varaosaa.  Etsimme käytettyjä varaosia koneiden varaosien myyntiin erikoistuneilta nettisivustoilta kuten esim. Nettikone.fi –sivustolta.

  • Reman-varaosat: Toimitamme asiakkaalle kunnostetun varaosan. Mikäli asiakas toimittaa meille käytetyn, vaihdetun osan, niin myönnämme asiakkaalle hyvitystä ja lähetämme osan Reman -palautuskeskukseen. Reman Parts -kumppanimme on AGCO REMAN
  • Käytettyjen ja Reman-varaosien käyttö on asiakkaillemme kustannustehokasta – säästö on jopa 60 % verrattuna uusien varaosien kustannuksiin

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia eri merkkisiin maatalouskoneisiin kuten Fendt, Valtra, Grimme, Kverneland, SDF, Amazone ja Reinke. Myynnissä meillä on näihin sekä alkuperäisiä merkkivaraosia että muiden valmistamia tarvikeosia.

Tarjoamaan myös palvelua uusien ja käytettyjen maatalous-, kunnallis-, tie- ja rakennuskoneiden ja -laitteiden etsimisessä Suomesta ja toimittamisessa asiakkaillemme. Suomi on merkittävä erilaisten laadukkaiden koneiden ja laitteiden valmistaja, sen todistaa suomalaisten laitteiden vuosien käyttö eri puolilla maailmaa. Etsimme asiakkaamme toimeksiannosta koneita ja laitteita, jotka vastaavat hänen vaatimuksia. Näin asiakkaamme saavat hyväkuntoisia koneita ja laitteita ja säästävät samalla rahaa, jopa 60 % uusien laitteiden hinnasta.